У Харкові затримали на хабарі полковника ЗСУ

 

Оперативники Департаменту захисту економіки Нацполіції та слідчі військової прокуратури затримали полковника-військового під час одержання частини хабара.
Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на прес-службу НП.

Працівники ДЗЕ Нацполіції та прокуратури сил АТО провели обшук і затримання в Харкові в понеділок, 13 листопада.

“У службовому кабінеті полковника правоохоронці вилучили отримані ним 23 тисячі гривень”, – ідеться в повідомленні.

“В межах  кримінального провадження правоохоронці задокументували протиправну діяльність керівника квартирно-експлуатанційного відділу.
Так, було встановлено, що між товариством та квартирно-експлуатанційним відділом укладено договір на постачання природного газу. У зв’язку зі зміною ціни предмету договору його сторони кожного місяця укладали додаткові угоди. За підписання такої угоди посадовець вимагав від представників комерційної структури 45 тисяч гривень неправомірної вигоди”, – зазначили в поліції.

Проводяться процесуальні заходи. Правопорушника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 368 (“прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою”) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
На Волині попався хабарник з військового полігону,
який “продавав” вирубку лісу

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна