Порошенко заанонсував законопроект про воєнний суд

 

Президент Петро Порошенко має намір разом із законопроектом про антикорупційний суд внести на розгляд Верховної Ради проект закону про воєнний суд.
Про це глава держави заявив 11 листопада на урочистій церемонії складання присяги суддями нового Верховного Суду.

“На черзі ухвалення ще низки законів про зміни в системі правосуддя, включаючи закон про антикорупційний суд. Я наголосив, що чекаю від Верховної Ради подання проекту, на базі якого я внесу свої пропозиції до Верховної Ради і визначу їх як невідкладні”, – сказав він.

“Хочу сказати, що одночасно з проектом по антикорупційному суду я планую внести проект закону про воєнний суд. Ми чекаємо нових законів про адвокатуру, про правову освіту тощо”, – додав Порошенко.

Як інформувала “Новинарня“, раніше президент Порошенко ініціював створення військових спецсудів після винесення вироку Павлоградським судом генералу Назарову у справі про загибель літака Іл-76.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна