Розмова Трампа з Путіним на саміті у В’єтнамі тривала лише 2 секунди. ВІДЕО

 

Президенти США й Росії Дональд Трамп та Володимир Путін не мали окремої зустрічі в перший день саміту АТЕС у В’єтнамі, лише обмінялися рукостисканнями та короткими вітаннями під час церемонії фотографування в національних костюмах.

Як інформує російська агенція ТАСС, “після обміну репліками Трамп став для фотографування по праву руку від російського президента. Після закінчення церемонії він злегка торкнувся плеча російського лідера, коли всі стали розходитися”.

При цьому, як видно з відео, “розмова” двох лідерів у місті Дананг тривала максимум дві секунди.

Раніше Білий дім повідомив, що у В’єтнамі не буде окремої формальної зустрічі президентів США та РФ.

При цьому, зі слів прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова, в Росії “продовжували працювати з тим, щоб вийти на якесь розуміння, і два президента так чи інакше перетнуться”.

При цьому сайт Кремля інформує, що 10 листопада в Дананзі Путін провів окремі зустрічі лідерами КНР, Японії, В’єтнаму, Філіппін тощо.

Форум АТЕС у В’єтнамі триває 10-11 листопада.

Нагадаємо, Путін і Трамп наразі єдиний раз зустрічалися на саміті G20 в Італії у липні 2017 року, тоді глава РФ заявляв, нібито вони “встановили взаємини”.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна