Одного із затриманих під час облави в Jugendhub таки відправили в Десну

 

Одного із затриманих під час облави на київський Jugendhub відправили у навчальний центр ЗСУ “Десна” в Чернігівській області.

Як передає “Новинарня“, про це 10 листопада повідомила адвокат у “справі Jugendhub” Оксана Проканова в коментарі “Громадському радіо”.

Вона каже, що підготувала відповідний адміністративний позов, оскільки такі дії вважає незаконними.

“Наразі ми розіслали кілька запитів у військові комісаріати стосовно тих дій, які відбувалися в клубі. Отримали листи, в яких чітко вказується, що ніяких затримань не було. Просто запрошували на бесіди. І нікого, мовляв, не затримували. По одному із затриманих вже поданий адміністративний позов, оскільки він перебуває в навчальному таборі ЗСУ в Десні. Він є студентом, і на нього не поширюється призов”, — сказала Проконова.

Як інформувала “Новинарня“, 28 жовтня близько другої години ночі поліція в Києві влаштувала облаву на нічний клуб Jugendhub. У закладі заявили, що багатьох затриманих відвезли у відділень поліції та до військкоматів.
В поліції заявили, що під час пошуку наркотиків та їх розповсюжєувачів затримали 17 осіб, а також 32 молодих чоловіків, які ухиляються від призову на строкову службу.
Згодом усіх “уклоністів” відпустили.

Читайте також:
У ЗСУ заявляють, що не проводять облав на осіб призовного віку
– це повноваження інших структур

У Львові відбулася облава на призовників

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна