Onuka презентувала новий сингл – “антивоєнний маніфест”. СЛУХАТИ

 

Гурт Onuka презентував сингл із майбутнього альбому “MOZAЇKA” під назвою Guns Don’t Shoot.

Як передає “Новинарня“, нову англомовну пісню лідерка гурту Наталія Жижченко назвала “антивоєнним маніфестом”.

“Війну легко розпочати та складно зупинити. Війна заповнює собою все навкруги, не залишаючи простору для слів розуміння та вибачень. Світ крихкий. Війна починається з пострілу. Для того, щоб спалахнуло полум’я достатньо лише натиснути на курок. Стріляє не зброя, стріляє людина”, – зазначено на ФБ-сторінці гурту.

“Ната додає, що антивоєнний меседж треку насправді універсальний – Guns Don’t Shoot не тільки про Україну і події, що відбуваються на сході країни, а й про весь світ”, – пише Vogue,.

“Відтоді, як ми занурилися в соцмережі, оголилося багато наших якостей – хороші й погані. Іноді, якщо почитати коментарі в соцмережах, виникає враження, що світ потопає в ненависті, презирстві та сарказмі. Мій трек зокрема й про те, що в наш час like або dislike – це теж зброя “, – сказала солістка.

Зазначається, що у драйвовій композиції, крім духових, звучить дримба – один із найдавніших інструментів у світі.

Варто зазначити, що цими днями Onuka закінчила успішне європейське турне, виступивши в Польщі, Німеччині та Нідерландах.

“На концерті у Варшаві було 900 людей, у Берліні – 800, в Гаазі – 800, – розповіла Ната. – Приїжджали шанувальники з сусідніх Данії і Бельгії”.

У вівторок, 7 листопада, Onuka грає концерт в одеській Опері.

На 10 листопада заплановано виступ у Празі. Там Onuka відмовилася виступати на одній сцені з російським виконавцем та попросила змінити умови концерту, який був анонсований у рамках програми “Showcase of new music from Russia and Ukraine”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна