Доба АТО: 13 обстрілів, наші без втрат

 

Протягом доби 6 листопада незаконні збройні формування на Сході 13 разів порушили перемир’я. Сили АТО вісім разів переважаючим вогнем примушували ворога припинити провокації.
Унаслідок бойових дій втрат серед українських військовослужбовців немає, повідомляє прес-центр штабу операції.

На Маріупольському напрямку проросійські найманці близько опівдня обстріляли позиції ЗСУ  біля Водяного з великокаліберних кулеметів, а ввечері ще двічі били тут по укріпленнях сил АТО зі 120-міліметрових мінометів неподалік Водяного.
Під вогонь мінометів калібру 82 мм потрапили оборонці Верхньоторецького. Крім того, ворог застосовував протитанкові гранатомети й кулемети на підступах до Красногорівки.

На Луганському напрямку з 82-мм мінометів було обстріляно оборонців Кримського. З озброєння БМП противник вів вогонь по околицях Луганського. Під вогонь ворожих гранатометів потрапили укріплення сил АТО неподалік Травневого. Ввечері під мінометним вогнем опинилися опорні пункти Збройних сил України біля Трьохізбенки. А з гранатометів противник бив неподалік Луганського і Новолуганського.

Неспокійно було і в районі Авдіївки. Тут увечері загарбники упродовж години обстрілювали наші позиції з піхотного озброєння.

Читайте також:
Військові показали наслідки обстрілу підступів до Авдіївки з “Градів”. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна