У Техасі чоловік відкрив стрілянину в церкві: 27 загиблих

 

Щонайменше 27 людей загинули і 24 отримали поранення внаслідок стрілянини в баптистській церкві у штаті Техас.

Напад стався об 11:30 в місті Сазерленд Спрінгс, що за 30 миль від Сан Антоніо, у неділю, 5 листопада, коли в церкві йшла недільна служба.

Нападника ліквідував екіпаж поліції, що прибув на виклик. На місці трагедії працює ФБР. За словами свідків, убивця здійснив більше двох десятків пострілів і кілька разів перезаряджав зброю. Його мотиви наразі невідомі.

Президент США Дональд Трамп написав на своїй сторінці в “Твіттері”, що “стежить за ситуацією з Японії”, де він перебуває c робочим візитом в рамках свого азіатського турне.

“Нехай Бог буде з людьми в Сазерленд Спрінгс. ФБР і правоохоронні органи на місці події. Я спостерігаю за ситуацією з Японії”, – сказано в повідомленні Трампа.

Як писала “Новинарня“вночі на 2 жовтня у Лас-Вегасі, штат Невада, чоловік розстріляв учасників фестивалю кантрі-музики Route 91 Harvest, який відбувався поряд із казино Mandala Bay в Лас-Вегасі.

За даними Associated Press, загинуло 50 людей, ще 406 отримали поранення різної тяжкості.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна