Доба АТО: 25 обстрілів, в ЗСУ одна бойова травма

 

За добу 4 листопада незаконні збройні формування загалом 25 разів порушили перемир’я. У відповідь Збройні Сили України 17 разів застосовували зброю на ураження противника. Унаслідок бойових дій один український військовослужбовець отримав бойову травму, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Як зазначається в повідомленні, окупаційні війська продовжували вогневі провокації фактично вздовж усієї лінії розмежування, при цьому поодиноко застосовуючи міномети різних калібрів.

Так, на Луганському напрямку бойовики били зі 120-міліметрових мінометів неподалік Новоолександрівки. а міномети калібру 82 міліметри застосовували біля Новотошківського та Кримського. У результаті обстрілу проросійських найманців поблизу Новозванівки отримав бойову травму військовий ЗСУ.

Донецький напрямок: на підступах до Донецька окупанти ввечері і вночі тричі обстрілювали укріплення сил АТО з піхотного озброєння та мінометів біля Зайцевого. А озброєння БМП застосовували неподалік Попасної.

На Приморському напрямку під вогнем великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ворога опинились позиції української армії на околицях Старогнатівки і Павлополя.

Читайте також:
Волкер: Конфліктну ситуацію на сході України на 100% контролює Російська Федерація

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна