Доба АТО: 16 обстрілів, поранений біля Кам’янки

 

Минулої доби, 2 листопада, незаконні збройні формування на Сході загалом 16 разів порушили перемир’я, зокрема 12 разів – після 18:00. Українські війська 13 разів “примушували до миру” вогнем з озброєння, що не заборонене мінськими домовленостями.
Унаслідок бойових дій один військовослужбовець Збройних сил України отримав поранення.

 

На Луганському напрямку протягом доби противник п’ять разів бив із великокаліберних кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї по оборонцях Кримського.

Під вогонь із цієї ж зброї потрапив наш опорний пункт неподалік Лебединського, що на Приморському напрямку.
Раніше противник застосовував міномети калібру 120 мм на підступах до Старогнатівки.

На Донецькому напрямку вночі на початку доби проросійські найманці обстріляли оборонців Кам’янки.
“Наші воїни жорстко відповіли ворогу з піхотного озброєння. У результаті цього протистояння отримав поранення один боєць АТО. Зараз постраждалий перебуває у військово-медичному закладі, і стан його здоров’я оцінюється як задовільний”, – повідомили в штабі.
Наприкінці доби ворог застосовував гранатомети різних видів та стрілецьку зброю біля Луганського, Кам’янки та Бутівки. А з кулеметів окупанти обстрілювали підступи до Авдіївки та Зайцевого.

Читайте також:
“Повна синергія з ЗСУ, але це секрет”.
Снайпер УДА Білозерська розповіла, як зараз воюють “добробати”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна