У Криму в ДТП загинув делегат Курултаю

 

В анексованому Росією Криму в дорожньо-транспортній пригоді загинули двоє кримських татар, з яких один – делегат Курултаю.
Про це повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат України Рефат Чубаров.

“У Криму в автокатастрофі загинули Сервер Меннанов і Руслан Усманов.
Від імені Меджлісу кримськотатарського народу і себе особисто висловлюю щирі співчуття рідним і близьким делегата Курултаю кримськотатарського народу Сервера Меннанова і Руслана Усманова, спортсмена-тренера”, – написав голова Меджлісу в соцмережі.

За його словами, Меннанов і Усманов “залишаться в пам’яті своїх співвітчизників волелюбними, надійними і вірними людьми, які любили свою Батьківщину і чесно служили своєму народові”.

Курултай кримськотатарського народу – вищий представницький повноважний орган кримських татар, що ухвалює рішення з усіх важливих питань суспільно-політичного, соціально-економічного, культурного життя кримськотатарського народу, а також визначає основні напрями і форми діяльності Меджлісу та інших органів.

Читайте також:
Кримський марафон: татари вже вдруге зібрали багатотисячну суму
штрафу монетами 10 рублів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна