Доба АТО: 17 обстрілів, один загиблий і п’ять поранених

 

За минулу добу, 31 жовтня, незаконні збройні формування на Сході 17 разів порушували обстрілами “режим тиші”, з них сім разів – після 18:00. Сили АТО 13 разів пригнічували активність противника.
Унаслідок бойових дій один український воїн загинув, ще п’ятеро отримали поранення, повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку зранку бойовики обстріляли з великокаліберного кулемету і стрілецької зброї опорний пункт ЗСУ неподалік села Опитне, що біля аеропорту. Внаслідок цього обстрілу один український воїн загинув, один був поранений.

Читайте про втрату:
Під ДАПом загинув безстрашний грузинський боєць ЗСУ
Георгій Саралідзе – “Гюрза-2”. ФОТО, ВІДЕО

Ще один військовослужбовець сил АТО отримав поранення внаслідок гранатометного вогню по наших позиціях неподалік Кам’янки.

Близько 16-ї години під обстрілом російсько-окупаційних угруповань опинились оборонці Пісків та Авдіївки.

Увечері під ворожим вогнем із різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї опинялись позиції української армії на підступах до Авдіївки, Луганського та Зайцевого.

Приморський напрямок. До вечора окупанти з протитанкових гранатометів били по околицях Широкиного, а стрілецьку зброю застосували на підступах до Старогнатівки і Водяного.
Після 18:00 противник майже дві години атакував оборонців Широкиного із 122-міліметрової артилерії, мінометів калібру 120 мм, гранатометів та кулеметів.
“Наші воїни відповідали противнику із піхотного озброєння. У результаті цього протистояння отримали поранення троє українських військовослужбовців”, – йдеться в ранковому зведенні штабу.

На Луганському напрямку російсько-окупаційні угруповання били зі 120-міліметрового міномета по укріпленнях ЗСУ біля Кряківки, вдень застосували гранатомет на околицях Кримського, а вночі випустили п’ять мін калібру 120 мм неподалік від Оріхового.

Читайте також:
Перший боєць, який загинув після приїзду 25-ї бригади на оборону Авдіївки
– 31-річний Олександр Жуков

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна