Через секс-скандал із Кевіном Спейсі Netflix закриває серіал “Картковий будинок”

 

Американська мережа інтернет-телебачення Netflix оголосила про припинення виробництва популярного серіалу “Картковий будинок” після того, як виконавчий директор серіалу Кевін Спейсі зробив камінг-аут та був звинувачений у сексуальних домаганнях і педофілії.

Як відомо, в House of Cards Спейсі грає також головну роль – кровожерного харизматичного політика Френка Андервуда, який став президентом США.

Як передає “Новинарня“, про рішення призупинити виробництво серіалу 31 жовтня спільно оголосили Netflix і кінокомпанія Media Rights Capital (MRC).

“MRC та Netflix вирішили зупинити виробництво шостого сезону “Карткового будинку” до подальшого повідомлення, щоб дати нам час проаналізувати поточну ситуацію й вирішити будь-які проблеми, які стосуються нашої знімальної групи і акторів”, – ідеться в заяві двох кампаній.

Днем раніше, вже після скандалу, що вибухнув, продюсери серіалу заявляли, що нинішній шостий сезон, зйомки якого тривають у Балтиморі, стане останнім для цієї політичної драми.

Представник Netflix сказав, що рішення про завершення серіалу у 2018 році було прийняте кілька місяців назад.

За даними журналу Variety, продюсери розглядають можливість запуску інших фільмів, сюжетно пов’язаних із “Картковим будинком”.

Ентоні Репп

Причиною для зупинки “Карткового будинку” став той факт, що 46-річний американський актор Ентоні Репп, відомий за роллю лейтенанта Стамеца в серіалі “Зоряний шлях: Діскавері”, розповів про сексуальні домагання з боку Кевіна Спейсі.

В інтерв’ю виданню BuzzFeed Репп заявив, що в 1986 році, коли йому було 14 років, Спейсі намагався схилити його до сексу . За словами Реппа, це сталося після вечірки вдома у Спейсі, коли всі гості розійшлися.

“Він підхопив мене, як наречений наречену. Я почав викручуватися, мовляв, що відбувається? Він уклав мене на ліжко і заліз згори”, – розповів Репп.
За його словами, в цей момент Спейсі був сильно п’яний.

Реппові вдалося вирватися й утекти, але те, що трапилося, дуже налякало і травмувало його, зізнався актор.

Ентоні додав, що розповісти про цей інцидент він вирішив на тлі скандалу, який розгорнувся навколо розповідей про сексуальні зв’язки з акторками американського продюсера Харві Вайнштейна.

Коментуючи заяви Реппа, 58-річний Кевін Спейсі заявив, що не пам’ятає такого випадку, але приніс Ентоні свої вибачення.

“Я нажаханих цією історією. Я справді не пам’ятаю цієї зустрічі, адже це було більше 30 років тому. Але якщо я поводився так, як він описує, то я приношу йому щирі вибачення за свою неналежну п’яну поведінку”, – йшлося в заяві Спейсі у “Твіттері”.

Дворазовий володар премії “Оскар” додав, що дуже шкодує через те, що Реппу довелося довгі роки жити з цими переживаннями.

При цьому Спейсі заявив, що історія Реппа дала йому мужність зізнатися у своїй гомосексуальності.

“Протягом свого життя я закохувався і в чоловіків, і в жінок, вступав у романтичні зв’язку і з тими, і з іншими. Зараз я зробив вибір на користь гомосексуальності”, – сказано в заяві 58-річного актора.

Однак ця заява Кевіна Спейсі викликала не лише скандал у ЗМІ, а й обурену реакцію ЛГБТ-спільноти, зазначає ВВС.

Як відомо, в серіалі “Картковий будинок” герой Спейсі – президент Андервуд – також бісексуал.

Читайте також:
“Картковий будинок” Азербайджану:
Ільхам Алієв призначив дружину першим віце-президентом країни

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.