У Дніпрі повторно затримали жінку, яка в театрі вдарила молотком бійця АТО

 

У Дніпрі затримана Марина Меншикова, яка рівно рік тому вдарила молотком учасника АТО, бійця полку спецпризначення “Дніпро-1” Костянтина Кравченка на виставі в Оперному театрі.

Про це “Радіо Свобода” повідомили в обласній поліції в п’ятницю, 26 жовтня.

Підозрювана доправлена до райвідділку поліції. Шевченківський районний суд Дніпра має обрати їй запобіжний захід.

Щодо жінки відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України – “умисне завдання легких тілесних ушкоджень”.

За попередніми даними, раніше жінка була в розшуку, вона перебувала на території анексованого Криму.

За інформацією сайту Ленінського районного суду окупованого Криму, 25 вересня цей суд визнав Марину Меншикову винною в порушенні міграційного законодавства Росії, присудив штраф та видворення упродовж п’яти днів “за межі території Російської Федерації”.

У червні 2017 року поліція вже інформувала про затримання підозрюваної Меншикової, однак тоді їй лише вручили повідомлення про підозру і допитали.

За даними сайту “Миротворець”, у квітні 2014 року Марина Меньшикова також брала участь у спробах захоплення Дніпропетровської ОДА.

Як інформувала “Новинарня“, в жовтні 2016 року поліція Дніпра порушила кримінальне провадження через інцидент з учасником бойових дій на Донбасі у театрі опери та балету, в перерві опери “Травіата”.
За даними поліції, інцидент стався в антракті вистави: на балконі одна з проросійськи налаштованих відвідувачок вистави, побачивши бійця у формі, накинулась на нього з молотком. Боєць був у театрі разом з дружиною.
За словами свідків, нападниця “вигукувала щось про «русский мир» і нецензурно вилаяла бійця та його дружину”.

Знаряддя злочину – молоток – у жінки вилучили. Крім того, в сумочці у неї виявили кухонний ніж.

Учасник бойових дій отримав легке поранення у голову, його шпиталізували.

Інцидент мав продовження. З театру опери та балету, де стався інцидент з побиттям ветерана АТО, звільнили артистку хору Катерину Фондуроко, яка у соціальних мережах писала повідомлення на підтримку дій нападниці. “Боєць мало отримав”, зловтішалася вона в коментарях.

Читайте більше:
Скандал у Дніпрі: учасника АТО в театрі вдарили молотком,
актрису звільнили через зловтіху

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна