Суд арештував мешканця Межигір’я, який побив поліцейського під Радою. ВІДЕО

 

Печерський районний суд арештував Петра Олійника, причетного до побиття поліцейського біля Ради, на 60 діб без права внесення застави.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

Згідно з повідомленням, 17 жовтня під час сутички біля ВРУ постраждав спецпризначенець із Кропивницького. Тоді група осіб зірвала захисну амуніцію, накинулася з кулаками на правоохоронця, а коли він упав – били його ногами.

За фактом побиття поліцейського слідчі Печерського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

“У рамках розслідування було встановлено причетність до побиття поліцейського Олійника Петра Леонідовича. З’ясувалося, що чоловік із лютого 2014 року живе у президентській резиденції у Межигір’ї. Саме там, у кабінеті Януковича, слідчі оголосили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 ККУ”, – йдеться у повідомленні.

Печерський районний суд арештував Петра Олійника на 60 діб без права внесення застави.

Відео МВС: як Олійнику вручали повістку в Межигір’ї

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна