На Луганщині солдат ЗСУ – учасник АТО втік зі зброєю

 

У Луганській області в районі проведення АТО український військовий самовільно залишив місце несення служби, прихопивши із собою зброю.

Як повідомляє Луганська ОДА, військовослужбовець військової частини А1008 – солдат Олександр Констянтинович Чуйков, 1990 р. н. – 21 жовтня самовільно залишив місце несення служби зі зброєю у районі міста Щастя.

Прикмети військового: зріст – 180 см, середньої худорлявої статури, волосся темного кольору, одягнутий у військову форму, але може бути у цивільному одязі.

 

Фото дезертира додається.

“Якщо впізнаєте розшукувану особу, схожу за прикметами, прохання повідомляти за телефонами: 073-482-59-95, 068-827-28-79 (які працюють цілодобово), або до найближчого відділу Національної поліції України в Луганській області”, – зазначили в ЛОДА.

Читайте також:
У Києві дезертир із 2014 року загинув від вибуху гранати

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна