Шокуюча Рівненщина: патрульні зупинили 9-річного (!) водія з екстазі й пістолетом у салоні

 

Гідна кіносценарію історія сталася на дорозі біля села Опарипси Радивилівського району Рівненської області.
Там патрульна поліція зупинила автомобіль, за кермом якого перебував 9-річний водій, при цьому в салоні авто знайшли пістолет без дозвільних документів, а по дорозі в туалет малий спробував викинути пакет таблеток екстазі.

Як передає “Новинарня“, про це повідомила у ФБ патрульна поліція Рівного.

Інцидент трапився ще на Покрову, 14 жовтня.

Патрульна поліція розповіла: “В суботу ввечері екіпаж стаціонарного посту “Опарипси” під час несення служби помітив транспортний засіб Jeep Grand Cherokee, водій якого був схожий, за зовнішніми ознаками, на неповнолітнього.

Патрульні зупинили автомобіль і встановили, що за кермом перебуває 9-річний хлопець.

Його 33-річний батько повідомив інспекторам, що він і справді посадовив за кермо свого сина.

Коли інспектори попросили для перевірки документи і громадянин почав шукати їх, то в салоні полісмени помітили предмет, зовні схожий на зброю.

Жодних дозволів у чоловіка на зброю не було.

Під час очікування слідчо-оперативної групи неповнолітній попросив дозволу сходити в туалет, а по дорозі, ймовірно, викинув в кущі поліетиленовий пакет з таблетками невідомого походження, зовні схожі на екстазі.




Слідчо-оперативна група вилучила предмет, зовні схожий на зброю, та таблетки в кількості 25 штук. На громадянина винесли постанову за ч. 2 ст. 126 КУпАП (за передачу права керування транспортним засобом особі, яка не має право керування таким транспортним засобом)”.

Коментуючи подію, блогер Роман Сініцин жартома зазначив у “Фейсбуці”: “Можна продовження “Фарго” знімати. Думаю, десь в бардачку ще був бурштин, а в багажнику – труп цигана”.

Читайте також:
ДТП з п’ятьма загиблими в Харкові: 20-річна дочка бізнесмена
на “Лексусі” врізалася в натовп

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна