У НАБУ створять окремий сектор для корупції в Міноборони

 

У Національному антикорупційному бюро України буде створено окремий підрозділ, детективи якого розслідуватимуть факти корупції у Міністерстві оборони.

Як передає УНІАН, про це 17 жовтня в Брюсселі повідомив журналістам директор НАБУ Артем Ситник.

Він зазначив, що, окрім справи щодо корупційних схем в оборонному відомстві за участю заступника міністра та інших високопосадовців, “щодо Міноборони у нас вже є інші справи”.

“Ми зараз завершили комплектування підрозділу детективів, і у нас буде окремий сектор, який буде займатися саме Міноборони”, – сказав Ситник.

Говорячи про кошти МОУ, він підкреслив, що “це величезний бюджет, найбільший бюджет в державі, і тому без нашої уваги там не обійдеться”.

Артем Ситник зауважив, що справа щодо корупційних схем в Міноборони розслідувалася тривалий час.

“Прокуратура повністю погодилася з усіма доводами детективів, погодила підозри, і зараз ми маємо цей результат”, – зазначив голова НАБУ.

Читайте також:
Справа про корупційне пальне для Міноборони:
НАБУ затримало інвестора “Трейд Коммодіті”

Справа про пальне в МОУ: суд обрав запобіжні заходи
високопосадовцям Міноборони

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна