Президент затвердив Концепцію забезпечення контррозвідувального режиму

 

Президент Петро Порошенко увів у дію рішення Ради нацбезпеки і оборони від 13 вересня “Про Концепцію забезпечення контррозвідувального режиму в Україні”.

Як повідомили в прес-службі президента, глава держави підписав відповідний указ №310/2017.

Президент доручив Кабінету Міністрів разом із Службою безпеки України, Головним управлінням розвідки Міністерства оборони, Службою зовнішньої розвідки України, Управлінням державної охорони, адміністрацією Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації та Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, розробити та у тримісячний строк затвердити в установленому порядку план реалізації цієї Концепції та забезпечити його виконання.

Контроль за виконанням рішення РНБО, введеного в дію указом, покладається на секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Документ набирає чинності з дня його опублікування.

Читайте також:
У Маріуполі підірвали автомобіль із замначальника контррозвідки СБУ

Контррозвідка СБУ затримала й розговорила “капітана РАО ЛНР”.
Він свідчить про росіян. ФОТО, ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна