Бійці 10-ї бригади виявили в сірій зоні на Луганщині схрон з російською зброєю

 

Бійці 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади, які несуть службу на лінії зіткнення в Луганській області біля Попасної, виявили в “сірій зоні” авто найманців і схрон з російським озброєнням і боєприпасами.
Про це повідомляє прес-служба 10 огшбр у “Фейсбуці”.

“Бійці… помітили у “сірій” зоні автомобіль “Волга”. По певним розвідзнакам стало зрозуміло, що машина належить далеко не цивільному населенню. Тому розвідувальним підрозділом було здійснено огляд такого “бонусу”.
При детальному огляді знахідки було встановлено, що ця автівка належить російським “іхтамнетам””, – ідеться в повідомленні.

“У салоні (…) знайшли предмети військової форми РФ. Поблизу виявили схрон зі зброєю: ящики з гранатами, вогнемет “Шмель” з маркуванням збройних сил РФ”, – поінформували в бригаді.

“Ми й надалі будемо збирати підтвердження того, що #ихтамнет. Бо знаємо, що дуже скоро прийде час і вони змушені будуть відповісти за плюндрування НАШОЇ України!” – наголошується в повідомленні.

Читайте також:
Нацгвардійці на Луганщині затримали бойовика “ЛНР” і військового з Росії

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна