Депутатка Наталія Веселова виключена із фракції “Самопоміч” через голосування за статус Донбасу

 

Парламентська фракція партії “Об’єднання Самопоміч” ухвалила рішення про виключення Наталії Веселової зі складу фракції.

Як зазначається в повідомленні прес-служби фракції, підставою для виключення було вчинення дій, які “ганьблять репутацію” фракції і політичної партії “Самопоміч” – ініціювання законопроектів щодо зняття торговельної блокади з ОРДЛО та заперечення депутаткою в публічних виступах факту окупації всупереч позиції фракції.

“Останньою краплею було сьогоднішнє голосування за продовження дії закону про особливий статус Донбасу, проти чого категорично виступали всі члени фракції «Самопоміч». Ці дії свідчать про те, що Наталя Веселова не поділяє позицію фракції, її цінності і принципи”, – йдеться в повідомленні.

У фракції зауважили, що Веселовій раніше пропонували самій вийти зі складу фракції, але цього рішення вона не ухвалила через побоювання втратити мандат.

Наталія Веселова обиралася до Верховної Ради за списком “Самопомочі” під номером 9.
Вона колишня донеччанка, громадська діячка, педагог за освітою, вчителька, працівниця соціальної сфери, активістка ГО “Мама-86”, директор Всеукраїнського благодійного фонду “Українська правнича фундація”, “Благодійного фонду допомоги батальйону “Донбас”.

Депутати від партії “Самопоміч” та деякі інші на вечірньому засіданні 5 жовтня заблокували президію, щоб не допустити прийняття законів про “особливий статус” та про деокупацію Донбасу.

Читайте також:
Після бійки – язиками. ФБ-дописи нардепів,
які брали участь у сутичці в президії ВР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна