У МОУ підтвердили двох поранених внаслідок бойових дій минулої доби

 

За минулу добу, 4 жовтня, в районі проведення антитерористичної операції внаслідок обстрілу дістали поранення двоє українських військовослужбовців. Про це повідомив на брифінгу речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

“За минулу добу в результаті бойових дій загинули в лавах Збройних сил України немає, двоє українських військових дістали поранення”, – сказав полковник Мотузяник.

Раніше прес-центр штабу АТО інформував, що за минулу добу бойовики порушили перемир’я на Донбасі 19 разів. У відповідь сили АТО 12 разів відкривали вогонь на ураження противника.

Один військовий ЗСУ отримав осколкове поранення вдень у результаті бойового протистояння неподалік від Красногорівки. Ще один – внаслідок ворожого гранатометного вогню біля Новоселівки Другої приблизно о 20:00.

Важку артилерію ворог застосовував на Приморському напрямку – близько третьої години ночі окупанти били з мінометів калібру 82 мм по позиціях ЗСУ в районі Гнутового, а також на Луганському напрямку, де наприкінці доби окупанти двічі били з 82-мм мінометів біля Кримського.

Читайте також:
На Одещині поховали Сергія Клемешева, який підірвався на міні під Волновахою

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна