Атака дронів. Аброськін каже, що банда “Торпеда” готувала замах на Авакова з безпілотниками

 

Перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін заявив, що учасники банди “Торпеда” збиралися здійснити замах міністра внутрішніх справа Арсена Авакова.

Про це він повідомив ввечері 5 жовтня в телеефірі “Прямого” каналу.

За словами Аброськіна, під час обшуків у помешканнях членів банди знайшли докази, які свідчили про їхній план.

“Є матеріали, які підтверджують що це планувалося. Під час бесіди вони заявили, що наступним кроком був замах на міністра [внутрішніх справ] безпосередньо за адресою його проживання. Вони активно шукали цю адресу, встановили її та активно готувалися за допомогою спеціальних технічних засобів здійснити цей замах”, – сказав заступник голови Нацполіції.

“Зазвичай це вибухові засоби – гранати. Цього разу розглядали можливість застосування квадрокоптерів та іншої летальної техніки для скидання вибухової речовини – гранати тощо. За адресою проживання міністра. Є всі матеріали, які свідчать про те, що такі кроки здійснювалися”, – додав Аброськін.

Як відомо, 2 жовтня Арсен Аваков заявив про затримання двох членів банди “Торпеда”, курованої колишніми “регіоналами”, які підривали пам’ятники, чинили вандалізм у синагозі, кидали гранати на територію посольства США та в рідних Героя України Валерія Чибінєєва, стріляли з гранатомета в будівлю консульства Польщі та ін.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна