Затриманих у Сімферополі “українських шпигунів” взяли під арешт у Москві

 

Затримані в окупованому РФ Криму за підозрою в державній зраді російський військовослужбовець Дмитро Долгополов і його знайома заарештовані рішенням суду.

Про це повідомляє російський “Інтерфакс” з посиланням на центр громадських зв’язків ФСБ Росії.

“У рамках кримінальної справи, порушеної стосовно громадян Росії Анни Сухоносової і Дмитра Долгополова за статтею 275 КК РФ (державна зрада), ФСБ РФ проведені невідкладні слідчі дії… Щодо них обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається , що підозрювані були доставлені до Московського окружного військового суду.

Як повідомляла “Новинарня“, у Сімферополі ФСБ Росії затримала громадян Російської Федерації Анну Сухоносову і Дмитра Долгополова за підозрою в шпигунстві на користь України.
Федеральна служба безпеки РФ розповсюдила відео, на якому затриманий нібито зізнається в шпигунстві.
Санкція статті 275 УК РФ, за якою затримали Долгополова, передбачає позбавлення волі на термін до 20 років.

Речник Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов заявив, що Долгополов раніше проходив службу у Збройних силах України, але в 2014 році після анексії Криму РФ зрадив присязі перейшов на службу до російської армії.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна