У Черкасах “відоме злочинне угруповання” розстріляло депутата з партії “УКРОП”

 

У Черкасах ввечері в четвер, 28 вересня, розстріляли з автомата депутата міської ради, голову обласного осередку партії “УКРОП” Михайла Бінусова.

Інцидент стався між 22-ю і 23-ю годинами поблизу гаражів в районі Луначарського, повідомили в прес-службі партії.

“Невідомі скоїли напад на заступника начальника департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради, очільника Черкаської обласної організації «Українського об’єднання патріотів – УКРОП», депутата міськради Михайла Бінусова. В результаті нападу депутат загинув на місці”, – йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, злочинці здійснили більше 20 пострілів з автомата Калашникова.

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко заявив, що Бінусов був розстріляний після виступу на місцевому телеканалі, де “викривав корупційні схеми”.

“Відомо те, що він був розстріляний підло після прямого ефіру на телеканалі “Рось”, де він викривав корупційні схеми, які через департамент ЖКГ здійснювало відоме в місті організоване злочине угруповання”, – сказав Бондаренко в ефірі телеканалу “112 Україна”.

Він також наголосив, що напередодні Бінусов “запобіг платежам, які здійснювалися на фірми, підконтрольні цьому відомому злочинному угрупованню в місті, і після цього відбулася така подія”.

Мер також повідомив, що на наступному пленарному засіданні міськради Бінусов мав стати її секретарем та мав велику підтримку колег-депутатів.

На питання щодо версій убивства, Бондаренко висловив думку, що “це виключно версії ті, яким людям він завадив очолювати ці потоки”.

На уточнення щодо організованого злочинного угруповання і чи він знає, про кого саме тут йдеться, міський голова відповів: “Я знаю, про кого власне йдеться. І [генпрокурор Юрій] Луценко знає, про кого йдеться. Воно тут одне у нас – це злочинне угруповання”.

Як інформує УНІАН, на розшук зловмисників спрямовано весь особовий склад кримінальної поліції області. Слідчим управлінням ГУНП в Черкаській області дану подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ознаками пункту 12 частини 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Бінусов був призначений в.о. директора департаменту житлово-комунального господарства Черкаської міськради лише 22 вересня.

Читайте також:
Депутата від партії Ляшка затримали за вбивство колеги зі “Свободи”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна