Відсторонено двох старших офіцерів, які охороняли ракетний склад напідпитку, – Матіос

 

У середу, 27 вересня, на складах однієї з військових частин, де зберігаються реактивні частини для ракет дальньої дії “Точка-У”, були виявлені на службі два п’яні старші офіцери.
Про це розповів головний військовий прокурор Анатолій Матіос на брифінгу в Одесі у четвер, передає “Ліга”.

“Вчора в одній з частин на території України, на складах якої зберігаються ракетні постріли для ракет дальньої дії “Точка-У”, військовою прокуратурою і військовою службою правопорядку були виявлені на місці несення служби два старших офіцера, які перебували у стані повного алкогольного сп’яніння”, – зазначив Матіос.

За словами прокурора, підполковник та полковник, які мали забезпечувати охорону складів, відсторонені від служби, на них складені адміністративні протоколи.
Про яку саме військову частину йдеться, Матіос уточнювати не став.

Нагадаємо, на цьому ж брифінгу головний військовий прокурор заявив, що на арсеналі №48, де спалахнула пожежа з детонацією боєприпасів, не було виявлено ніяких диверсійних груп та безпілотників, які спричинили б підпал. При цьому на складі не працювала пожежна сигналізація, сказав Матіос.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна