Уранці бойовики обстріляли житлові квартали в Жованці й Мар’їнці, є поранений

 

Уранці в четвер, 28 вересня, бойовики угруповання “ДНР” обстріляли житлові квартали в Жованці й Мар’їнці. Пораненого одного місцевого мешканця.
Як передає “Новинарня“, про це повідомив голова Донецької обласної ВЦА Павло Жебрівський.

“Проросійські наймити знову обстрілюють населені пункти. Цього разу – Жованку та Мар’їнку”, – написав він у “Фейсбуці“.

“Як доповідає мені голова ВЦА Зайцевого Володимир Весьолкін, о 7:20 на подвір’ї власного будинку у Жованці отримав кульове поранення у ногу місцевий житель 1972 року народження. Військові надали йому першу невідкладну допомогу та військовим транспортом везуть до лікарні у Бахмут. За словами Весьолкіна, бойовики продовжують обстрілювати селище зі стрілецької зброї.

Під ворожий обстріл потрапила й Мар’їнка. За інформацією голови Мар’їнської РДА Володимира Мороза, з початку цієї доби вже зафіксовано три обстріли: близько нуля годин бойовики вели вогонь з гранатометів, о 5-й годині ранку «підключили» важкі міномети калібром 122 мм – зафіксовано 21 постріл. За попередньою інформацією, обстрілювали позиції українських військових на околицях селища. А о 7:30 ранку прилетіла міна й на вулицю Прокоф’єва. Оглядова група спільно з поліцією нині обходять територію. Інформації про руйнування та постраждалих на даний час не надходило”, – зазначив Жебрівський.

Читайте також:
АТО 25 вересня: 13 обстрілів, міни впали в житловий сектор Мар’їнки

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна