У Харкові підірвав себе гранатою 23-річний ветеран АТО

 

У Харкові молодий ветеран АТО вкоротив собі віку, підірвавшись на гранаті Ф-1.
Як передає “Новинарня“, про це повідомила прес-служба поліції Харківщини.

“З’ясовано, що 23-річний хлопець покінчив з життям, підірвавши себе гранатою між 7-м та 8-м поверхами житлового будинку”, – ідеться в дописі на ФБ-сторінці ГУ НП.

Інформація про подію надійшла до Індустріального відділу поліції 24 вересня о 20:30. Мешканці 16-поверхового будинку на вулиці Мохначанській, 83, почули вибух та зателефонували за номером 101. На місце події виїхали пожежники, експерти вибухотехнічного управління, медики та слідчо-оперативна група поліції.

У під’їзді на пожежних сходах було виявлено тіло чоловіка.

“Як стало відомо, 23-річний мешканець будинку підірвав себе гранатою. Також було встановлено, що потерпілий минулого року повернувся із зони АТО. З місця події вилучено осколки та чеку від гранати Ф-1”, – зазначили в поліції.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (“умисне вбивство”) з позначкою “самогубство”.

Нагадаємо, раніше колишній боєць АТО підірвав себе гранатою на Хмельниччині, а під Києвом у такий спосіб загинув ветеран Валентин Гонтар, координатор “Творчої криївки”.

Читайте також:
З початку війни на Сході вчинили самогубства майже 500 ветеранів, – Аваков

Самогубства після АТО: тінь незримої загрози

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна