За добу в сил АТО немає бойових втрат

 

За минулу добу, 21 вересня, в районі проведення антитерористичної операції в результаті бойових дій втрат серед українських військових немає.
Про це на брифінгу в п’ятницю, 22 вересня, повідомив речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко.

“За минулу добу в результаті бойових дій жоден український військовий не загинув і не дістав поранення”, – зазначив полковник Лисенко.

За інформацією речника, на Луганському напрямку бойовики тричі обстріляли позиції українських військових.

“Головною гарячою точкою вчора було Кримське, де в один і той самий час відбулося два ворожих обстріли з різних напрямків. При цьому окупанти застосовували міномет”, – заявив Андрій Лисенко.

На Донецькому напрямку в більшості випадків бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї, але в Майорську і Новоселівці Другій позиції ЗСУ обстрілювали з використанням бронетехніки.

На Маріупольському напрямку бойові дії велися на ділянці Павлопіль-Широкине. Повідомляється, що на цій ділянці фронту за добу сталося сім перестрілок між українськими військами і проросійськими бойовиками.

Раніше прес-центр штабу АТО інформував загалом про 16 обстрілів з боку ОРДЛО за добу.

“Під час 12 обстрілів сили АТО відкривали вогонь у відповідь, адже була пряма загроза життю наших воїнів. Унаслідок бойових дій втрат серед українських військових немає”, – зазначали у штабі.

Із 25 серпня на Донбасі формально оголошено “шкільне перемир’я”, за цей час суттєво скоротилося число обстрілів, зокрема з важких озброєнь.

Читайте також:
В Авдіївській промзоні відкрили меморіал
на честь загиблих там українських військових. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна