У Києві відбудеться прем’єра фільму “Межа очікування” – про долі сімей, чиї рідні зникли внаслідок агресії РФ

 

 

Громадська організація “Інтерньюз Україна” 27 вересня організовує прем’єрний показ документального фільму власного виробництва “Межа очікування”.

Фільм показує особисті історії двох родин: родини кримського активіста, якого було викрадено напередодні анексії Криму, та родини з Луцька, в якій сини, добровольці батальйону “Айдар”, зникли безвісти на початку воєнних дій на окупованій території Донбасу.

Обидві історії показові, адже відображають долю багатьох українських сімей, в яких війна забрала дім, рідних та відчуття безпеки.

“Існують теми, справжню глибину яких, може передати лише кіно. Полонені та зниклі безвісти люди від початку російської військової агресії проти України – одна з таких. Саме їй присвячений фільм «Межа очікування»”, – зазначається в прес-релізі, який отримала “Новинарня“.

Це фільм про людей, які опинилися на межі всього. Межі життя, страху, болю, надії. Але чи існує межа очікування? Скільки може чекати людина, доки остаточно зневіриться? Що дає сили жити, коли жити вже, здавалося б, нема для кого?

Перегляд стрічки, можливо, наблизить глядача до відповіді на ці запитання.

Перед показом журналісти та інші гості прем’єрного показу зможуть поспілкуватися з організаторами та авторами фільму “Межа очікування” – сценаристом Сергієм Бібіком та режисером Станіславом Цехмістренком.

Прем’єра відбудеться у середу, 27 вересня, в кінотеатрі “Україна”, синя зала (вул. Городецького, 5).
Початок о 19:00.

Сторінка заходу в “Фейсбуці” для запису на показ >>>

Читайте також:

В ОРДЛО – 132 українські заручники і 408 зниклих безвісти, – Геращенко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна