На Донеччині поліцейський вчинив ДТП, тікаючи з хабарем від прокуратури

 

Слідчі прокуратури Донецької області спільно з працівниками СБУ викрили на отриманні хабара заступника начальника сектора превентивної діяльності Торецького відділення поліції (зона АТО).

Про це 18 вересня повідомила прес-служба Донецької обласної прокуратури.

Зазначається, що до прокуратури звернувся громадянин з інформацією про те, що на нього здійснюють тиск працівники поліції, вимагаючи систематичного надання хабарів за не перешкоджання підприємницькій діяльності та не складання адміністративних протоколів.

Слідчими прокуратури задокументовано два факти отримання неправомірної вигоди працівником поліції на суму 3 тис. та 5 тис. грн.

Під час другої передачі коштів правоохоронець намагався втекти від слідчих, внаслідок чого потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.
 

Дії поліцейського кваліфіковано за ч.3 ст. 368 КК України (отримання неправомірної вигоди). Вирішується питання про його затримання та повідомлення про підозру.

Невідкладні слідчі дії тривають, встановлюються усі особи, причетні до скоєння кримінального правопорушення. Слідство ведуть слідчі обласної прокуратури.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна