Генрокуратура закупила 15 “Тойот Королла” в найдорожчій комплектації

 

Генеральна прокуратура України за результатами тендеру замовила ТОВ “ВІДІ Автострада” легкові автомобілі “Тойота Королла” на загальну суму 9,27 млн. грн.
Про це повідомляють “Наші гроші”, посилаючись на дані системи “Прозорро”.

“Фірма поставить ГПУ 15 автомобілів Toyota Corolla у комплектації Multidrive S (варіатор) Stile по 619 тис. грн. кожна (23,6 тис. дол. – “Н”). Автівка матиме камеру заднього виду зі статичною проекцією, двозонний клімат-контроль, аудіосистему Toyota Touch 2 з кольоровим сенсорним дисплеєм 7″ і шістьма динаміками, фронтальні та бокові подушки безпеки водія і переднього пасажира”, – йдеться в повідомленні про результати тендеру 13 вересня.

Зазначається, що Toyota Corolla Style – це найдорожча комплектація марки, на ринку її продають по 624 тис. грн. (23,8 тис. доларів).

У базовій комплектації City автівку можна придбати за 410 тис. грн. (15,6 тис. дол.).

Єдиним конкурентом “ВІДІ Автострада” із групи “ВіДі” Віталія Джуринського було ТОВ “Гранд-Мотор” Тетяни Дерешук і депутата Красилівської міськради від “Блоку Петра Порошенка “Солідарність” Марії Гвоздьової. Підприємство запропонувало вищу на 48 тис. грн. ціну – 9,32 млн.

Під час аукціону фірми не понижували свої пропозиції.

Очікувана вартість ГПУ становила 9,56 млн грн.

У торгах щодо автівок Corolla хотіло взяти участь ТОВ “Торговий дім “Євромоторс”, але його не допустили до аукціону через невідповідність технічним вимогам.

Як відомо, в кінці серпня цього року Генпрокуратура провела також аукціон щодо закупівлі двох позашляховиків Toyota Land Cruiser 150 Prado 2.8 Comfort по 1,28 млн. грн. кожен. Найнижчу ціну на торгах запропонувало те саме “ВіДі Автострада”. Якщо фірму визначать переможцем, вона поставить і ці автомобілі.

Читайте також:
ГУ ДСНС Донеччини купило через Prozorro “наворочений” Pajero Sport за 1,2 млн.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна