В Одесі чоловік “розв’язав” конфлікт із продавчинею пістолетом і гранатою. ВІДЕО

 

В Одесі у ніч на четвер, 12 вересня, між групою чоловіків стався конфлікт, під час якого один із них вистрілив із пістолета й підірвав гранату. Відтак поранення отримали двоє людей, зловмисник утік.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Одеській області.

Повідомлення про подію на вулиці Люстдорфська дорога надійшло в 00:40.

Як з’ясували в поліції, “між невідомим чоловіком і продавчинею торгового об’єкту виникла сварка. До них підійшли двоє одеситів, які заступилися за жінку. Зловмисник під час конфлікту вистрілив з “предмета, схожого на пістолет”, в 36-річного місцевого жителя. Потім кинув у бік другого 30-річного чоловіка предмет, схожий на гранату.

“Сталася детонація, в результаті чого одесит отримав тілесні ушкодження у вигляді осколкових поранень нижніх кінцівок. Зловмисник втік”, – повідомляється на сторінці поліції Одеської області у “Фейсбуці”.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, вибухотехніки та керівництво Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Двоє потерпілих були госпіталізовані.

З місця події вилучені змиви різних речовин, металева скоба, металеві осколки від гранати РГД-5.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкцією цієї статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 12 років.

Поліцією встановлюється особа правопорушника, вживаються заходи до його затримання.

Читайте також:
Вибух авто в Одесі: поліція розповіла подробиці про вибухівку

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна