В місті Ананьїв на Одещині спалили стенд пам’яті загиблих АТОвців і майданівців

 

У місті Ананьїв (райцентр в Одеській області) невідомі спалили стенд меморіалу загиблим воїнам АТО і Героям Небесної сотні.
Про це поінформував місцевий активіст, журналіст Володимир Сєдов.

За його словами, як повідомили в місцевому відділку поліції, підпал стався приблизно о 2:30 ночі 12 вересня.

“Спалено недавно встановлений громадськими активістами стенд меморіалу пам’яті загиблим воїнам АТО і Героям Небесної сотні. Це зухвалий акт політичного вандалізму – не випадковість, а закономірність: демонстрація безкарності сепаратистів, які роблять все для дестабілізації ситуації в місті й районі”, – написав Сєдов у “Фейсбуці”, зазначивши, що це зроблено навмисно, напередодні Дня міста, який в Ананьєві відзначатимуть наступної суботи.

За його словами, не так давно цей стенд зловмисники облили фарбою, і винних тоді не знайшли.

Як розповів Володимир Сєдов, представники місцевого осередку “Автомайдану” пообіцяли покарати вандалів і призначили грошову винагороду тим, хто надасть будь-яку інформацію про паліїв.

У Головному управлінні Нацполіції в Одеській області підтвердили інформацію про підпал. На даний час вирішується питання про відкриття за цим фактом кримінального провадження.

Читайте також:
Біля стадіону “Динамо” розбили меморіальну дошку Герою Небесної сотні Сенику

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна