Літня сумчанка знайшла сумку набоїв у квартирі померлого племінника-АТОвця

 

У Сумах пенсіонерка принесла до поліції сумку з боєприпасами, які знайшла у квартирі померлого племінника – учасника АТО.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Сумської області, 12 вересня 69-річна жінка та її брат принесли боєприпаси до міського відділу поліції.

Як з’ясувалося, жінка прийшла навести лад у квартирі свого племінника, який помер наприкінці серпня, і, прибираючи в оселі, натрапила на боєприпаси.

“З розповіді сумчанки стало відомо, що її 48-річний племінник проходив військову службу в зоні проведення антитерористичної операції, і, ймовірніше за все, боєприпаси привіз додому саме звідти. Під час огляду вмісту сумки працівники поліції вилучили з неї 248 автоматних набоїв калібру 5,45 мм, 84 патрони калібру 7,62 мм та 14 патронів калібру 14,5 мм, порох, два снаряди до автоматичних гранат, запал до гранати та гранату до підствольного гранатомета ВОГ-25”, – ідеться в повідомленні.

За інформацією начальника Сумського відділу поліції Павла Карабути, пенсіонерка, яка добровільно передала боєприпаси в поліцію, згідно ч.3 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ звільняється від кримінальної відповідальності.

Читайте також:
На Донеччині 60-річний чоловік закопав на городі арсенал гранат
– “глушити рибу”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна