У Киргизстані затримали жінку з інвалідністю, яка була снайпером на Донбасі

 

У столиці Киргизстану Бішкеку за спробу пройти в будівлю Верховного суду КР була затримана громадянка Росії, яку називають снайпером з Донбасу.

Про це повідомила киргизька агенція 24.kg.

Як передає видання, Верховний суд Киргизстану 12 вересня уточнив інформацію про інцидент.
Він трапився ще 8 вересня. Приблизно о першій годині дня під час перевірки громадян, що входять в будівлю суду, в однієї з відвідувачок з паспортом Російської Федерації в сумці виявили бойовий патрон калібру 7,62 від снайперської гвинтівки Драгунова (СВД).

Жінку затримали солдати національної гвардії Киргизстану. Для подальшого з’ясування її передали співробітникам відповідних структур.

“Раніше затримана приходила до Верховного суду КР для участі в судовому процесі в якості однієї зі сторін. 8 вересня 2017 року жінка прийшла для отримання судового акту. Відносно бойового патрона, виявленого при ній, жінка сказала, що носить його в якості талісмана, не маючи мети його застосування за призначенням”, – йдеться в повідомленні.

Також встановлено, що жінка має інвалідність III групи.

Днем раніше джерело 24.kg у правоохоронних органах повідомляло про виявлені набої у множині.

Зазначалося, що жінка – “снайпер з Донбасу”, її затримання проводили співробітники служби з протидії екстремізму і незаконній міграції Первомайського РВВС.

Видання оприлюднювало фото затриманої, зокрема із гвинтівкою.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна