Повітряні сили ЗСУ приведені в бойову готовність

 

З метою перевірки питань готовності до виконання завдань за призначенням майже всі бойові військові частини Повітряних сил Збройних сил України приведені в бойову готовність.
Про це 12 вересня повідомляє управління зв’язків з громадськістю ЗСУ.

“Під час виконання цих заходів здійснюється призов на навчальні збори резервістів оперативного резерву першої та другої черг для доукомплектування цих військових частин до повних штатів”, – йдеться у повідомленні.

У Міноборони зауважили, що особлива увага у ході зборів приділяється спроможності військових частин організовано прийняти особовий склад запасу та організації всебічного забезпечення. Також з резервістами буде проведено низку занять з індивідуальної підготовки.

Нагадаємо, на 14-20 вересня запланована активна фаза спільних стратегічних навчань Білорусі та Росії “Захід-2017”. Російське військове керівництво заявляло, що ці маневри не спрямовані проти третіх країн.

12 вересня Росія почала навчання на Кубані.

По всій території України з 12 по 15 вересня триватимуть командно-штабні навчання “Непохитна стійкість”.

Читайте також:
За навчаннями “Захід-2017” у Білорусі стежитимуть українські верифікатори

Росія використовує навчання “Захід-2017” для прикриття
перекидання бронетанкових груп, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна