В Авдіївській промзоні загинув 37-річний Ігор Телюк

 

У четвер, 7 вересня, в Авдіївській промзоні загинув 37-річний боєць 1-го батальйону 72-ї окремої механізованої бригади ім. Чорних Запорожців Ігор Телюк.

Про це повідомляють побратими загиблого на офіційній сторінці 72 омбр у “Фейсбуці

Ігор Телюк народився 30 вересня 1979 року в смт Клавдієво-Тарасове, а мешкав у селі Бабинці Бородянського району Київської області.

У повідомленні зазначається, що життя Ігоря обірвала куля снайпера.

Залишилися мати, дружина та донька.

Як повідомляла “Новинарня“, в 7 вересня бойовики двічі обстрілювали укріплення ЗСУ в Авдіївській промзоні з гранатометів та великокаліберних кулеметів.

У бійця залишилися мати, дружина та дочка.

Нагадаємо, з 25 серпня на Сході триває затверджене Тристоронньою контактною групою так зване “шкільне перемир’я”, приурочене до початку нового навчального року. У зв’язку з цим помітно скоротилася кількість обстрілів, особливо з важких озброєнь.
За сім діб (із 26 серпня по 2 вересня) у ЗСУ не було офіційних бойових втрат. 3 вересня штаб повідомив про одного пораненого, надалі до 7 вересня – знову без офіційних загиблих і поранених.

При цьому відомо, що 30 серпня під Мар’їнкою загинув Геннадій Левицький “Зона”, боєць УДА, а 6 вересня – Олег Динька “Єгер” з ДУК “Правий сектор”, обидва з нелегалізованих збройних формувань.

Читайте також:

Загиблі серпня: імена й обличчя 13 героїв

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна