У Києві чоловік убив тітку муляжем гранати і спалив

 

У Києві поліція затримала чоловіка, який вбив свою тітку муляжем гранати і підпалив її квартиру на Оболоні.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП столиці.

“Між зловмисником та його 87-річною тіткою виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. У результаті чоловік забив до смерті жінку муляжем гранати, а після намагався приховати сліди злочину, підпаливши квартиру. Завдяки проведенню комплексу оперативно-розшукових заходів племінника затримали. Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу”, – йдеться у повідомленні поліції.

Інцидент стався ще на початку серпня 2017 року. Поліцейські прибули після повідомлення про пожежу на вулиці Маршала Рокоссовського. У згорілій квартирі було тіло загиблої жінки. Під час попереднього огляду поліцейські виявили у потерпілої травму голови.

Поліція затримала зловмисника – ним виявився 47-річний племінник вбитої пенсіонерки, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

“Чоловік пояснив, що між ним та пенсіонеркою виник словесний конфлікт, а далі почалася бійка. У результаті чоловік схопив муляж гранати та почав ним бити жінку, доки вона не втратила свідомість. Після цього через декілька днів зловмисник вирішив знищити сліди злочину і підпалив квартиру, заливши бензин у замкову щілину”, – розповів начальник Оболонського відділу поліції Михайло Ніконов.

За даним фактом проводиться досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 ККУ (“умисне вбивство”). Зловмисника затримали, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте також:
Подробиці вибуху гранати Ф-1 на Чернігівщині: помер чоловік, поранена жінка

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна