Суд у справі держзради Януковича відклали на два тижні

 

Оболонський районний суд Києва переніс на 21 вересня розгляд справи колишнього президента Віктора Януковича, якого звинувачують у державній зраді.

Про це сказав головуючий в колегії суддя Владислав Дев’ятко, повідомляє “Українська правда” з посиланням на “Українські новини”.

Таким чином суд надав новому адвокатові Януковича Максиму Герасько додатковий час для ознайомлення з матеріалами справи.

Засідання розпочнеться 21 вересня о 14.00.

Як писала “Новинарня“, нового адвоката екс-президента України у справі про державну зраду призначив Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Києві.

Попередній адвокат від цього центру – Віталій Мешечек, який був призначений державою для захисту Януковича в липні, через місяць відмовився його захищати через складність справи та відсутність у нього помічників і заявив про самовідвід.

Раніше з процесу відповідно до заяви Януковича вийшли найняті ним адвокати – Віталій Сердюк та ін.

 

Читайте також:

Новий державний адвокат Януковича Герасько – той, що захищав бразильського терориста Лусваргі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна