У Нікополі вирахували хулігана-сепаратиста, який обписав пам’ятник “Захисникам України”. ВІДЕО

 

У Нікополі правоохоронці затримали хулігана, який розмалював пам’ятник “захисникам України”, позначивши на карті Крим як “Росію”, а Донеччину – як “ДНР”.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції Дніпропетровської області.

“В одній із соцмереж чоловік хизувався своїм вчинком та розміщував там фото з написами, які він зробив. Правоохоронці провели кропітку роботу, аби встановити хулігана, адже він створив фейковий акаунт, де розміщував свої коментарі та вів активну переписку”, – йдеться в повідомленні.

Встановлено, що зловмисник – 31-річний мешканець міста Нікополь, непрацюючий, одружений, раніше до відповідальності не притягувався.

Затриманий визнав свою провину і назвав скоєне “дурним вчинком”.

Фото: ГУ НП

За скоєне чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 173 (дрібне хуліганство), що тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до 60 годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням 20% заробітку або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Читайте також:
У Києві облили фарбою і підривали пам’ятник воїнам АТО з мечем,
увіткнутим в Росію

У Броварах влада вітає українців мапою України без Криму й Донбасу. ФОТО

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна