Полковник ПС ЗСУ Оксанченко здобув новий трофей на міжнародному авіашоу, тепер – CIAF-2017 у Чехії

 

Український льотчик, заступник командира з льотної підготовки 831-ї бригади тактичної авіації ПС ЗСУ Олександр Оксанченко переміг на міжнародному авіашоу CIAF-2017 у Чехії.

Як повідомили в прес-службі Міноборони, на шоу Czech International Air Fest-2017 у місті Градець-Кралове полковник Оксанченко здобув кубок  “За бездоганний кращий динамічний показ” за підсумками двох днів авіаційного шоу.

В МОУ зазанчили, що на минулорічному авіапоказі CIAF-2016 у Чехії миргородця Олександра Оксанченка також було визнано кращим за виконання фігур вищого пілотажу.

полковник Олександр Оксанченко

Україна на CIAF-2017 була представлена на статичному й динамічному показах двома літаками-винищувачами Су-27 та військово-транспортним літаком Іл-76 Повітряних Сил ЗС України.

Надзвичайний та Повноважний Посол України в Чеській Республіці Євген Перебийніс назвав виступ українського військового пілота на Су-27 найбільш очікуваною подією CIAF-2017.

 

Як зазначили в оборонному відомстві, великий ажіотаж спостерігався також навколо військово-транспортного літака Іл-76 ПС ЗСУ – він виявився найбільшим серед 70 учасників авіапоказу з 10 країн світу.

Читайте також:
Український ас вразив публіку на авіапоказі в Польщі. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна