За тиждень бойовики на КПВВ “Станиця Луганська”викрали двох носіїв, – ХПГ

 

Бойовики незаконних збройних формувань викрали молодого хлопця на КПВВ “Станиця Луганська”.
Про повідомляє Харківська правозахисна група.

Викрадений житель села Верхня Вільхова Станично-Луганського району 1995 року народження Микола Пєтухов підробляв на контрольному пункті в’їзду-виїзду носієм, допомагаючи переносити сумки від українського КПВВ до пункту пропуску бойовиків.

“31 серпня близько полудня Микола пройшов КПВВ з боку України. Далі на пункті пропуску з боку бойовиків його зупинили озброєні люди, які про щось розпитувати хлопця. Цьому є свідки. Далі озброєні бойовики відвели Миколу в сторону. З того моменту зв’язок з Миколою Пєтуховим обірвався, і досі про нього нічого не відомо”, – йдеться в повідомленні ХПГ.

Мати викраденого звернулася по допомогу в ОБСЄ і до правозахисників.

У ХПГ також повідомили, що тиждень тому за схожих обставин на КПВВ “Станиця Луганська” з боку бойовиків був викрадений інший молодий чоловік, який також був вантажником.

“На даний момент родичі повідомили тільки його ім’я – Олексій. Через три дні труп молодої людини зі слідами насильницької смерті було знайдено біля одного з кафе в окупованому Луганську”, – відзначають в повідомленні.

Читайте також:
Бойовики “ЛНР” відпустили інваліда по слуху Людмилу Сурженко. Її катували

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна