На Волині затримали розвідника з СЗР, який за хабар узявся “відмазувати” призовника

 

Оперуповноваженого в особливо важливих справах Служби зовнішньої розвідки України затримали на Волині правоохоронці під час отримання хабара в сумі 1500 доларів США.
За вказану суму офіцер пообіцяв “відкупити” призовника від призову до армії, повідомляє 1 вересня департамент захисту економіки Національної поліції.

Протиправну діяльність військовослужбовця СЗР задокументували оперативники управління захисту економіки Нацполіції у Волинській області спільно з військовою прокуратурою Луцького гарнізону.

Офіцер зовнішньої розвідки за півтори тисячі доларів через посадовців обласного військового комісаріату пообіцяв місцевому мешканцю видати документи щодо відстрочки від проходження військової служби за призовом.

Фігуранта затримано під час отримання неправомірної вигоди. Йому загрожує покарання, передбачене ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, повідомили в Нацполіції.

Читайте також:
На хабарі попалася начмед Лук’янівського СІЗО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна