Обшуки в Миколаєві: Луценко розповів про затриманого “Мультика” з іншою бандою

 

У Миколаївській області правоохоронці затримали членів організованого злочинного угруповання на чолі з його лідером “Мультиком” (справжнє ім’я – Михайло Титов), яких підозрюють у скоєнні низки злочинів.

Про це 29 серпня повідомив на своїй сторінці у “Фейсбуці” генпрокурор Юрій Луценко.

“В результаті спільної операції ГПУ з [відділом боротьби з корупцією і оргзлочинністю] “К” СБУ в Миколаєві затримано 5 осіб, в тому числі – лідера стійкої злочинної організації Тітова, відомого в кримінальному середовищі як “Мультик”, – написав Луценко.

Як розповів генеральний прокурор, затримані підозрюються у створенні злочинної організації, яка впродовж 2008-2017 років займалася погрозами вбивством, позбавленням волі людей, рекетом, рейдерством, автовикраденнями, привласненням майна та державних коштів.

“Члени ОЗУ встановили контроль за діяльністю політичних партій та вплив на прийняття рішень посадовими особами органів державної влади і місцевого самоврядування, підтримували стійке ієрархічне об’єднання у місцях позбавлення волі Миколаївської області”, – додав генпрокурор.

Раніше повідомлялося, що 29 серпня Миколаєві проводяться масові обшуки у місцевих депутатів і підприємців.
Зокрема, обшуки відбувалися у депутатів міської ради від партії “Опозиційний блок” Ігоря Дятлова, Ігоря Копійки, Андрія Яковлєва, Світлани Ларусії, підприємців Олексія Пелипаса і Владислава Чайки.
За інформацією ЗМІ, перерахованих вище осіб підозрюють у постачанні зброї і наркотиків із зони АТО (таке формулювання міститься в постанові суду про проведення обшуку).

Читайте також:
ЗМІ розповіли подробиці життя екс-військкома Миколаївщини:
поставив сина на військоблік в РФ, брат і мати – кримські чиновники

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна