Голова тернопільської “Свободи”, ветеран АТО Володимир Стаюра загинув під час дайвінгу в Єгипті

 

У суботу, 26 серпня, загинув депутат Тернопільської міськради Володимир Стаюра, голова міської організації партії ВО “Свобода” .

Про це повідомила прес-служба тернопільської “Свободи”.

Йому був 51 рік.

Файне місто Тернопіль” повідомляє, що Стаюра загинув у суботу вранці в Єгипті під час заняття дайвінгом (занурення з аквалангом).

“Один із керівників тернопільської “Свободи” багато років мав хобі – заняття дайвінгом. За трагічним збігом обставин, загинув Володимир Іванович саме під час заняття з дайвінгу. При підйомі відбулась різка зміна тиску. Не виключено, що акваланг був несправним”, – пише видання.

Зазначається, що Володимир Стаюра першим піднімав український прапор над Тернопільською міською радою в 1990 році, був активним учасником Революції гідності, “голосом Майдану”, керівником Штабу національного спротиву.
Також Стаюра – учасник АТО, ветеран 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ.

У некролозі 93 омбр сказано: “З глибоким сумом командування та кількатисячний колектив 93-ї окремої гвардійської механізованої бригади дізналися про трагічну загибель бойового побратима – Володимира Стаюри.
Доля відважного воїна, націоналіста, громадсько-політичного діяча, справжнього патріота України склалася так, що смерть він прийняв не від кулі ворога в бою, а під час відпочинку, від чого масштаб трагедії не менше…
Володимир гідно боронив незалежність та територіальну цілісність України у складі 93-ї окремої гвардійської механізованої бригади. Воював на Донецькому напрямку, займаючи посаду заступника командира окремої зведеної штурмової роти “Карпатська Січ”…
Справа життя Володимира Стаюри буде продовжена, а Україна стане вільною, могутньою, демократичною державою. Від Сяну до Дону”.

Читайте також:
На Вінниччині в ДТП загинув нацгвардієць з Майдану

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна