“Шкільне перемир’я” не запрацювало – біля Талаківки загинув боєць ЗСУ

 

“Шкільне перемир’я” на Донбасі не запрацювало – з початку доби 25 серпня бойовики двічі обстріляли позиції сил АТО, один український військовослужбовець загинув.
Про це вранці в п’ятницю сказав речник штабу АТО Анатолій Стельмах в ефірі телеканалу “112 Україна”.

“Вже з початку цієї доби в нас зафіксовано два обстріли наших позицій – це, зокрема, поблизу населених пунктів Талаківка і Зайцеве. Поблизу Талаківки в результаті збройного протистояння один наш військовослужбовець вже загинув”, – повідомив підполковник Стельмах.

ОНОВЛЕНО. На денному брифінгу речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник розповів, що військовий дістав поранення ще до півночі, а помер від ран уже на початку доби 25 серпня.

“24 серпня о 23:45 під час хаотичного обстрілу українських позицій зі стрілецької зброї в районі Талаківки (напрямок Маріуполя) один військовий зазнав поранень, йому було надано медичну допомогу і доправлено до медзакладу. Однак після опівночі від отриманих поранень військовослужбовець помер”, – сказав полковник Мотузяник.

Як інформувала “Новинарня“, ввечері 22 серпня відбувся телефонна розмова лідерів країн “нормандського формату”. За підсумками розмови було узгоджено спільну заяву, в якій президенти України, Франції, Росії та канцлер ФРН висловили підтримку запланованого рішення Тристоронньої контактної групи оголосити режим припинення вогню з 0:00 25 серпня з нагоди початку навчального року.
23 серпня відповідне рішення затвердила ТКГ у Мінську.

Читайте також:
Остання доба АТО перед новим перемир’ям: 22 обстріли, троє поранених

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна