Автобус із будівельниками упав у Керченську протоку: число жертв зросло до 18. ВІДЕО

 

У Краснодарському краї РФ в районі селища Волна упав в Керченську протоку автобус із будівельниками компанії “Таманьнефтегаз”. За останніми даними, загинули 18 осіб.

Як передає “Новинарня“, про це інформує з посиланням на РІА “Новости” в управлінні МНС по Краснодарському краю.

НП сталося зранку 25 серпня, близько восьмої години.

За оновленими даними, відтак врятовано 32 людини, з них шестеро залишаються у важкому стані в Темрюцькій центральній районній лікарні.

“Ми прийняли 18 осіб, із них двоє у важкому стані, решта – середнього та легкого ступенів важкості. Переважно травми ребер, рук, ніг, струси”, – розповідали в приймальному відділенні Таманської дільничної лікарні.

Фото: РІА Новости

Зазначається, що автобус впав у море з чотириметрової висоти, основна версія ПП – порушення правил дорожнього руху.

Слідчий комітет РФ уже порушив кримінальну справу за статтями “порушення правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів” і “надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки”, також перевірку почала транспортна прокуратура.

Автобус, що впав у море, належить підрядній організації, яка в селищі Волна веде будівництво пірсу для компанії “Таманьнефтегаз”, що входить в систему порту “Тамань”.

Російські ЗМІ не підтверджують ці припущення, але, ймовірно, будівельники працювали в системі незаконного Керченського переходу.

Транспортний засіб за допомогою крана підняли на берег. На місці ДТП працюють понад 80 рятувальників і 27 одиниць техніки.

Читайте також:
Росія перекрила Керченську протоку через будівництво мосту

У Криму шторм прибив до берега труби з Керченського мосту

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна