З обох боків лінії фронту між Горлівкою і Торецьком ремонтують аварійний водогін

 

Другий день тривають роботи на водогоні, який постачає воду з окупованої Горлівки на Торецьк – нарешті ремонтники змогли отримати гарантії безпеки від російського боку СЦКК.
Як передає “Новинарня“, про це повідомив голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський уранці 23 серпня.

“Майже рік на цій ділянці водогону через пошкодження маємо колосальні втрати води – до 10 тисяч кубів на добу (планово подається на Торецьк 24 тисячі кубів, доходить 14-14,5 – не більше)”, – написав він у “Фейсбуці”.

За його словами, ремонтують водогін три бригади з обох сторін розмежування: дві вийшли з боку Горлівки, одна – з Часів Яру.

“Вчора закрили два пошкодження, сьогодні планують завершити роботи ще на двох. Зварювальні роботи проводять, не відключаючи водогін.

Попереду ремонтних бригад йдуть сапери й обстежують територію. У якості арбітрів, спостерігачів та гарантів дотримання “режиму тиші” на місці знаходяться й представники Червоного Хреста”, – розповів Жебрівський.

Як писала “Новинарня“, у Торецьку розмінували підходи та ремонтували розстріляний водогін також у листопаді 2016 року.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна