До ув’язненого в Москві українського журналіста Сущенка пустили дружину й дочку

 

Українського журналіста Романа Сущенка, якого російська влада утримує в ізоляторі ФСБ в Москві за обвинуваченням у шпигунстві, відвідали його дружина Анжеліка й донька Юлія.

Про це повідомив адвокат Сущенка Марк Фейгін у “Фейсбуці” 21 серпня.

“Сьогодні в мого підзахисного, українського журналіста Романа Сущенка, в Лефортовому на побаченні побували дружина й донька”, – написав він.

Читайте також:
Суд у Москві залишив Сущенка в СІЗО до липня.
Але йому дали зателефонувати матері
“Репортери без кордонів” у День свободи преси
вимагають звільнити
 Романа Сущенка

Як повідомляла “Новинарня“, власного кореспондента “Укрінформу” у Франції Романа Сущенка з порушенням міжнародних правил затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою до родичів.
7 жовтня йому було висунуто обвинувачення в “шпигунстві” на користь Головного управління розвідки Міноборони України. Київ категорично відкидає такі обвинувачення.

Роман Сущенко працює в Українському національному інформаційному агентстві “Укрінформ” з 2002 року, а власним кореспондентом у Франції – з 2010 року.

Читайте також:
Порошенко привітав сім’ю політв’язня Сущенка з днем народження батька. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна