МВС ініціює спільний комітет управління кордоном з ДПСУ, Нацполіцією, СБУ і ДФС

 

Міністерство внутрішніх справ разом із Державною прикордонною службою, Нацполіцією, СБУ та Державною фіскальною службою працюють над створенням виконавчого міжвідомчого комітету з питань інтегрованого управління кордонами.

Як повідомляє прес-служба МВС, ініціатором створення такого комітету було саме це міністерство.

“В МВС переконані, що інтегроване управління кордонами вимагає ефективної співпраці між відомствами, які до цього залучені. Така співпраця дозволить забезпечити безперешкодний перетин кордону, законність мандрів і торгівлі та дасть можливість запобігти транскордонній злочинності”, – йдеться в повідомленні.

У МВС зазначили, що європейські партнери підтримують таке рішення та наголошують, що наша держава межує з чотирма країнами Європейського Союзу, тож для ЄС надзвичайно важливо, щоб Україна забезпечувала безпеку на адміністративних рубежах.

Читайте також:
В Україні з’являться прикордонні дільничні

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна